Циганков віддав результативну передачу за Жирону: відео п'ятого асисту українця в Іспанії

Переглядів 4044
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2 голоси
Циганков віддав результативну передачу за Жирону: відео п'ятого асисту українця в Іспанії
Віктор Циганков. Фото: Google
Гравець національної збірної України Віктор Циганков допоміг Жироні уникнути поразки в матчі 34 туру іспанської Ла-Ліги проти Реал Сосьєдаду.

Український півзахисник Жирони Віктор Циганков продовжує сумлінно відпрацьовувати свій контракт. В черговому турі іспанської Ла–Ліги, ексгравець Динамо, провів на полі увесь ігровий час та відзначився результативною передачею.

Циганков асистував на Яна Коуту, який зрівняв рахунок, після того, як Жирона горіла 0-2, післе перших 24 хвилин гри.

Відео результативної передачі Віктора Циганкова можна переглянути в телеграм каналі FanDay.net.

Іспанія. Ла–Ліга. 34 тур

Реал Сосьєдад – Жирона 2:2

Голи: Оярсабаль, 5 (з пенальті), Сільва, 24, Коуту, 37, Стуані, 45+3.

Після 34 турів Жирона маючи в активі 48 очок посідає сьому сходинку, яка дає право зіграти в наступному сезоні в кваліфікації Ліги конференцій.

Реал Сосьєдад за чотири тури до закінчення першості, посідає четверту сходинку. У клуба з країни Басків нині є всі передумови для того, щоб в сезоні 2023/2024 зіграти в груповому етапі Ліги Чемпіонів. Відрив від Вільярреалу, що йде слідом, посідаючи п'ятий щабель, нині складає вісім пунктів.

Нагадаємо, що 25-річний Циганков перейшов до Жирони з київського Динамо в зимове трансферне вікно. Станом на сьогодні Віктор вже провів за іспанську команду 15 матчів, у яких забив три голи і зробив п'ять результативних передач.

 

X