Циганков їде до Манчестер Сіті: джерело повідомило про неочікувані плани вінгера збірної України

Переглядів 34702
Артем Жилінський Артем Жилінський
12 голосів
Циганков їде до Манчестер Сіті: джерело повідомило про неочікувані плани вінгера збірної України
Віктор Циганков. Фото: ФК Жирона
Український півзахисник іспанської Жирони Віктор Циганков поїде на тренувальні збори до бази англійського Манчестер Сіті. Каталонський клуб вже має плани на передсезонну підготовку.

Півзахисник збірної України Віктор Циганков має вийти з відпустки вже 10 липня, повідомляє авторитетне видання L`Esportiu de Catalunya,

Саме в цей день футболісти іспанської Жирони пройдуть відповідне медичне тестування й розпочнуть підготовку до нового сезону. 12 липня розпочнуться безпосередні тренування.

Поки не відомо, чи отримують гравці, що у червні виступатимуть у складах свої національних команд, додаткові дні для відпочинку. Старт Ла Ліги-2023/2024 має відбутися 12—13 серпня.

До цього Жирона українця проведе два тренувальні збори. З 17-го по 22 липня команда перебуватиме в центрі  Роялверд у каталонському Ла-Валь-д'ен-Басі. А с 24-го по 30 липня займатиметься на тренувальній базі англійського Манчестер Сіті.

Список і дати контрольних матчів ще уточнюється, але вже точно відомо, що 29 липня Жирона на Івуд Парк зіграє з місцевим Блекберном

  • Циганков у сезоні 2022/2023 зіграв за Жирону 19 матчів, у яких він записав до свого активу три голи та шість результативних передач.
  • Жирона фінішувала десятою в Ла Лізі та наступного сезону буде вирішувати завдання на внутрішній арені.
  • Контракт Циганкова розрахований до літа 2027 року. Ціна на українського вінгера на порталі Transfermarkt складає 22 млн євро.
X