«УАФ такого завдання не ставила?»: журналіст відреагував на пресконференцію Реброва

Переглядів 36902
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2 голоси
«УАФ такого завдання не ставила?»: журналіст відреагував на пресконференцію Реброва
Сергій Ребров. Фото: УАФ
Новий головний тренер національної збірної України дещо збентежив громадськість, відповідаючи на питання представників ЗМІ на своїй дебютній пресконференції. Відповіді тренера мали доволі розмитий, нечіткий характер.

Сергія Реброва нарешті офіційно призначили головним тренером національної збірної України. Легендарного динамівця урочисто представили громадськості, насамперед представникам ЗМІ, у Будинку футболу.

Після вступного слова президента УАФ Андрія Павелка, Реброва під щільний обстріл найрізноманітнішими питаннями взяли наші колеги по перу. І, варто сказати, що не всі відповіді нового кермового були вичерпними.

Наприклад, відповідь Реброва на тему побудови системи збірних насторожила журналіста Сергія Болотнікова, оскільки фахівець заявив, що перед ним такого завдання не було!

«Ребров підтвердив, що контракт на 3 роки, тобто два відбіркові цикли. Але трохи насторожує, що про побудову системи збірних він говорив умовно – якщо буде таке завдання. Тобто УАФ, підписуючи контракт, такого завдання не поставило?», – написав, поставивши риторичне питання Болотніков.

Також наш колега зазначив, що Ребров взагалі не став відповідати на питання про стиль футболу, який він сповідуватиме у збірній України.

«Ми так і не почули, який футбол хоче поставити збірній Ребров. Він визнав, що стиль Шевченка йому близький, але не більше. В принципі, це й без слів зрозуміло. Але хотілося б мати якийсь орієнтир, щоби правильно потім оцінювати побачене», – написав Болотников у Телеграм-каналі КДК.

  • Першим матчем на чолі збірної для Реброва стане товариська гра проти Німеччини, яка запланована на 12 червня;
  • 16 червня синьо-жовті зіграють кваліфікаційну гру до Євро-2024 проти Північної Македонії;
  • 19 червня у рамках відбору до Євро-2024 Україні протистоятиме Мальта.