«Циганков знову був одним з найкращих»: іспанська преса в захваті від гри українця в дербі Каталонії

Переглядів 13188
Павло Клименко Павло Клименко
5 голосів
«Циганков знову був одним з найкращих»: іспанська преса в захваті від гри українця в дербі Каталонії
Віктор Циганков. Фото: ФК Жирона
Півзахисник збірної України та Жирони Віктор Циганков не розчарував іспанських журналістів за підсумками поєдинку 27-го туру Ла Ліги проти Еспаньола (2:1).

Віктор Циганков провів на полі усі 90 хвилин домашнього матчу Жирони з Еспаньолом. Незважаючи на те, що українець не відзначився результативними діями в цій грі, іспанська преса гідно оцінила його дії на полі.

Авторитетне іспанське видання Mundo Deportivo назвало Циганкова одним із найкращих гравців у матчі, а ось статистичний портал SofaScore поставив українцю скромніший показник гри на полі.

«Енергічний Циганков. Українець знову був одним з найкращих. Дотримуючись правого флангу, він мав добрі шанси та робив небезпечні передачі».

Журналісти MonEsport виділили гру українського вінгера у першій половині матчу, який своїми несподіваними діями загострював картинку на полі.

«Господарі з самого початку володіли ініціативою та насолоджувалися м'ячем більшу частину першого тайму, але без влучення у ворота. І якщо хтось і досяг успіху в першому таймі, то це був українець Циганков. Гравець Жирони був однією із зірок у перші 45 хвилин завдяки своїм несподіваним навісам з правого флангу».

25-річний Циганков перейшов до Жирони з київського Динамо в зимове трансферне вікно і провів за іспанську команду вісім матчів, у яких забив три голи і зробив стільки ж результативних передач.