«Циганкова можна було поставити у старті, але…»: Ротань пояснив свої кадрові рішення у матчі з Англією

Переглядів 2212
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«Циганкова можна було поставити у старті, але…»: Ротань пояснив свої кадрові рішення у матчі з Англією
Руслан Ротань Фото: УАФ
Виконувач обов'язків головного тренера національної збірної України Руслан Ротань прокоментував свої кадрові рішення у поєдинку відбору Євро-2024 проти Англії (0:2).

Національна збірна України під керівництвом виконувача обов'язків головного тренера Руслана Ротаня поступилася команді Англії у виїзному матчі кваліфікації на Євро-2024 (0:2).

Ротань не випустив у стартовому складі Віктора Циганкова, який демонструє високу результативність у матчах за іспанську Жирону, а також найкращого бомбардира УПЛ Артема Довбика з Дніпра-1.

«Циганков, який перебуває у гарній формі, мав вийти на заміну та зробити результат своїми успішними діями. Можна було поставити його у стартовому складі, але це було моє рішення.

Можливо, Довбика можна було випустити трохи раніше, але Яремчук дуже добре працював на оборону, у нього це дуже добре виходить», – сказав Ротань.

Наступний поєдинок у кваліфікації на Євро-2024 збірна України зіграє 16 червня на виїзді проти Північної Македонії. За три дні українська команда зустрінеться зі збірною Мальти.