«Цим нелюдям не місце у світі»: нападник Минаю розповів про бійку з гравцями Шинника

Переглядів 1037
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Цим нелюдям не місце у світі»: нападник Минаю розповів про бійку з гравцями Шинника
Данило Колесник. Фото: ФК Минай
Нападник Минаю Данило Колесник виклав повну картину вчорашньої бійки з футболістами російського Шинника в готелі Royal Seginus, розташованому в Ларі (Туреччина).

Колесник заступився за прибиральницю готелю у відповідь на хамство одного з представника Шинника, який був напідпитку. Росіянин покликав на допомогу одноклубників, після чого почалася бійка за участю представників Минаю та Шинника.

Форвард Минаю в інтерв'ю ПРОФУТБОЛ Digital представив картину розвитку подій.

«Двоє, так скажемо, ху*****в, зайшли до жіночого туалету. Один був гравець, а інший – не знаю, чи то тренер, чи помічник тренера. Ми це побачили, я пішов туди. Заходжу, а там була робітниця готелю. Вона гадала, що це гравець нашої команди.

Вона попросила його забрати, після чого відповів, що це не наш футболіст. Ми вийшли, а він каже: «Іди прибери там, я там, я наригав». Вона починає англійською пояснювати, а він їй: «Я тебе не розумію, скажи нормальною мовою, російською». Це мене дуже «схарило». Покликав його: «Пішли роз'ясню твоєю мовою», – каже Колесник.

Футболіст Шинника, не зумівши постояти за себе після зустрічі з Колесником, побіг по допомогу до одноклубників.

«Так вийшло, що кілька ударів він отримав. Розвернувся і втік. Після чого спустилося п'ять-шість чоловік, почалися гойдалки. Охорона готелю стримувала, набігло багато сек'юріті. Забрали цього хлопця, він там ще «скакав».

Сіли в ліфт і почали до нас: «Все, хлопці, йдіть, ми відпочиваємо, ви відпочиваєте». А цей п'яний почав нецензурні слова говорити, дебіли там, туди-сюди. Ліфт закрився, наша команда спустилася, і ми побігли сходами на третій поверх. Там уже пів команди їх, наші прибігли. І почалося», – додав футболіст.

Потім була розв'язка, після якої футболістам Шинника довелося евакуюватися з готелю, де проживав Минаю.

«Пацани з Минаю відразу всі були в коридорі. Були налаштовані, щоб провчити цих галимих ує**нів. Це накипіло. Дивлячись на новини, як там наші захисники страждають... Вважаю, що кожна людина з російським паспортом має страждати. Тому ніхто не мав роздумів залагодити конфлікт.

Цим нелюдям не місце у світі. Футболісти, не футболісти – вони не повинні виїжджати за межі своєї під****сії. Нехай там сидять», – завершує розповідь Колесник.