«Цього недостатньо»: в Іспанії винесли вирок Луніну після його гри за Реал

Переглядів 3757
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1 голос
 «Цього недостатньо»: в Іспанії винесли вирок Луніну після його гри за Реал
Карло Анчелотті та Андрій Лунін. Колаж «Український футбол»
Іспанська преса розкритикувала гру голкіпера національної збірної України та мадридського Реалу Андрія Луніна. Нашому співвітчизнику дісталося за поєдинок проти Мілана.

Андрій Лунін – головний цап відбувайло для іспанських журналістів. І байдуже, перемагає чи програє його Реал.

У ніч проти 24 липня мадридці в товариській грі переграли італійський Мілан 3:2, але навіть попри вікторію, в бік голкіпера «вершкових» Андрія Луніна, який відіграв увесь матч та відзначився одним розкішним сейвом, було випущено чимало критичних стріл. 

Наші сіпанські колеги все ж відзначили сейв Луніна, але загалом вважають, що рівень його гри негідний рівня мадридського клубу.

«Українського воротаря мучить море сумнівів. Анчелотті не вірить у нього, і проти Мілана Лунін вкотре довів, що тренер неправий. Він не дуже впевнено діяв у штрафному майданчику, щоб перешкодити першому голу, і пропустив шедевр Ромеро.

Запам'ятався сейвом після удару Жиру. Однак цього поки що недостатньо, щоб бути воротарем Реалу», – вважають журналісти видання Relevo.

  • Андрій Лунін в сезоні 2022/2023 виходив на поле у футболці Реала лише 12 разів: пропустив 13 голів і чотири матчі відстояв на нуль.
  • Зараз мадридський Реал перебуває в турне у Сполучених Штатах Америки, під час якого зіграє товариські поєдинки проти Манчестер Юнайтед, Барселони та Ювентуса.
  • Першу товариську гру королівський клуб виграв з рахунком 3:2 у італійського Мілана.
  • Свій наступний товариський поєдинок Реал проведе 27 липня з Манчестер Юнайтед. Початок матчу о 3:30 за київським часом.