«Цього вони не мали б без Зінченка»: в Англії назвали унікальну якість українця, яка допомогла Арсеналу

Переглядів 10168
Павло Клименко Павло Клименко
7 голосів
«Цього вони не мали б без Зінченка»: в Англії назвали унікальну якість українця, яка допомогла Арсеналу
Олександр Зінченко. Фото: ФК Арсенал
Відомий у Великій Британії журналіст Джон Маккензі поділився своїм захопленням від дій українського лівого захисника лондонського Арсеналу Олександра Зінченка.

Олександр Зінченко продовжує показувати свої найкращі якості у чемпіонаті Англії. Український захисник допоміг Арсеналу у матчі 27-го туру розгромити Фулхем (3:0).

Британський журналіст Маккензі розповів, у чому унікальність Зінченка і що він дає Арсеналу в ролику, розміщеному в твітер-акаунті TifoFootball.

«Олександр Зінченко тактично унікальний. Зінченко дає Арсеналу рівень контролю, якого в них не було б без українського захисника», - каже підпис під відео.

26-річний Зінченко цього сезону провів за Арсенал у всіх турнірах 25 матчу, забив один м'яч і зробив дві результативні передачі.

Нагадаємо, що Арсенал має у своєму активі 66 очок і зберігає перевагу над Манчестер Сіті у п'ять пунктів, продовжуючи очолювати турнірну таблицю АПЛ.

У наступному турі чемпіонату Англії команда Зінченка зіграє на своєму стадіоні проти Крістал Пелас. Матч пройде 19 березня і розпочнеться о 16:00 за київським часом.