«Ця команда – поки що не Динамо»: Сабо виніс вердикт команді Луческу у протистоянні з Бешикташем

Переглядів 7649
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2 голоси
«Ця команда – поки що не Динамо»: Сабо виніс вердикт команді Луческу у протистоянні з Бешикташем
Йожеф Сабо. Фото: Google
Колишній головний тренер київського Динамо, легенда столичного клубу Йожеф Сабо, не вірить, що команді Мірчі Луческу вдасться створити диво в Стамбулі і пройти в кваліфікації Ліги конференцій Бешикташ.

Йожеф Сабо був, є і залишиться правдорубом. Екстренер Динамо впевнений – кияни цьогоріч вилетять з єврокубків на максимально ранній стадії, бо ж в те, що підопічні Мірчі Луческу зможуть подолати Бешикташ, наддосвідчений тренер не вірить абсолютно.

«Бешикташ є пристойною командою. Так, Динамо зіграло здорово (в першій грі), але вище голови не стрибнеш. Не думаю, що Динамо виграє в Туреччині. Ця команда – поки що не Динамо.

Бешикташ не сидітиме в захисті, трибуни їх будуть гнати вперед і турецька команда виграє це протистояння. Кияни зараз роблять дуже багато помилок. В цьому винні, перш за все ті, хто тренували юнаків, тому що з ними потрібно постійно працювати», – сказав Сабо в інтерв’ю 1927.kiev.ua.

  • В першій грі Бешикташ на останніх хвилинах гри вирвав перемогу в Динамо (3:2).
  • Поєдинок-відповідь раунду плей-оф кваліфікації Ліги коференцій Бешикташ – Динамо відбудеться 31 серпня в Стамбулі. Початок гри о 21:00.
  • Йожеф Сабо був головним тренером Динамо в період з 1994 по 1997 роки, а також в сезоні 2004/2005.
  • Зі столичним клубом Сабо тричі ставав чемпіоном України, одного разу здобував національний кубок.