Все вирішиться у Туреччині: Динамо прикро поступилося Бешикташу, пропустивши у доданий час

Переглядів 770
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
Все вирішиться у Туреччині: Динамо прикро поступилося Бешикташу, пропустивши у доданий час
Динамо - Бешикташ. Фото: ФК Бешикташ
У матчі четвертого кваліфікаційного раунду Ліги Конференцій кивське Динамо приймало турецький Бешикташ. Перший поєдинок закінчився перемогою турків із рахунком 3:2.

Мірча Луческу приймав у себе на батьківщині не чужий йому Бешикташ, який тренував свого часу. Тож румунський фахівець мав додаткову мотивацію обгірати свій колишній клуб.

Перший небезпечний момент створили кияни на п'ятій хвилині. Попов опинився на позиції Караваєва після пасу Сидорчука, навісив і Ванат пробив у ближній кут – захисник заблокував.

У середині першого тайму Сидорчук обрізав команду і Бешикташ дивом не реалізував момент. Абубакар обігрався з партнером і бив п'ятою – Бущан потягнув і цей удар, і добивання.

Але в кінцівці першої половини гри турки заробили пенальті, адже Попов зіграв рукою у штрафному майданчику. Абубакар просто покотив наліво, а Бущан впав вправо. Рахунок став 1:0.

На перерву команди пішли відпочивати за мінімальної переваги Бешикташу.

Динамо одразу забило в другому таймі, однак ВАР скасував взяття воріт Караваєва через офсайд у початковій стадії атаки.

Але кияни не зупинилися і все-таки зрівняли рахунок. Шапаренко дальнім ударом влучив в дев'ятку. Однак турки одразу забили вдруге. Коллі з кутового без шансів для Бущана вколотив м'яч у сітку.

Протягом буквально двох хвилин Динамо знову зрівняло рахунок. Назар Волошин завершив головою чудову подачу Буяльського.

На 95-й хвилині турецька команда вирвала перемогу після серії рикошетів у штрафному майданчику киян. Зайнутдінов влучно пробив у дальній кут воріт Бущана.

Фінальний свисток зафіксував перемогу Бешикташу 3:2.

▶️Переглянути відео голів цього матчу можна за ПОСИЛАННЯМ

  • Поєдинок-відповідь у Стамбулі заплановано на 31 серпня.
  • На попередній стадії стамбульский гранд пройшов Нефтчі, двічі перемігши азербайджанський клуб (2:1, 3:1).
  • Головний тренер Динамо Мірча Луческу тренував Бешикташ в період з 2002 по 2004 роки. На чолі цього клубу румунський спеціаліст ставав чемпіоном Туреччини в сезоні 2002/2003.