«Дадуть кредит довіри»: українець Парамонов, який грає у Вірменії, висловився про Петракова

Переглядів 2228
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
«Дадуть кредит довіри»: українець Парамонов, який грає у Вірменії, висловився про Петракова
Олександр Петраков. Фото: Google
Український футболіст Вадим Парамонов, який виступає у Вірменії за команду Урарту, прокоментував призначення українця Олександра Петракова головним тренером вірменської збірної.

Український захисник вірменського Урарту Вадим Парамонов прокоментував призначення українського фахівця Олександра Петракова на посаду головного тренера збірної Вірменії.

«Думаю, Петраков не матиме особливих труднощів. Вірмени – добрі та чуйні люди, завжди допоможуть. Мовного бар'єру теж немає, тому складнощів в адаптації не повинно бути», – сказав Парамонов в інтерв'ю FanDay.

Також Парамонов зазначив, що Петраков матиме кредит довіри у Вірменії.

«Думаю, Петракову дадуть кредит довіри, його запрошують на майбутнє. Капаррос довго пропрацював, навіть коли перестав давати результат. Вірменії буде важко боротися з командами, які сильніше, але шанси завжди є. Мені буде цікаво спостерігати за Петраковим. Він мій земляк, бажаю йому лише успіхів», – додав він.

Олександр Петраков очолював збірну України у 2021-2022 роках. Головним досягненням спеціаліста є перемога на молодіжному чемпіонаті світу-2019 з національною командою України (U-20).

Вадим Парамонов виступає за Урарту з 2021 року. В Україні він грав за такі команди, як Дніпро-75, Зоря, Полтава, Львів, Колос та Рух.