Далекобійник-Малиновський: українець став другим гравцем Серії А по незвичайному показнику

Переглядів 359
Олександр Калінін Олександр Калінін
1 голос
Далекобійник-Малиновський: українець став другим гравцем Серії А по незвичайному показнику
Руслан Малиновський, фото: Getty Images
Півзахисник Аталанти Руслан Малиновський опинився серед лідерів Серії А за кількістю забитих голів з-за меж штрафного майданчика в сезоні 2021/22.

Малиновський минулого сезону забив шість голів у Серії А, п'ять із яких вдалися йому з-за меж штрафного майданчика. Завдяки такій результативності він опинився на другому місці у Серії А за кількістю подібних голів, повідомляє статистичний портал WhoScored.

Перше місце дісталося півзахиснику Наполі Фабіану Руїсу, який забив сім голів у Серії А – шість із них були дальніми.

Малиновський перейшов до Аталанти влітку 2019 року з Генка. Його договір із італійським клубом розрахований до літа 2023 року. Минулого сезону український півзахисник провів у футболці Аталанти 41 матч, у якому забив 10 голів та віддав сім асистів.

Зазначимо, через конфлікт Малиновського з головним тренером Аталанти Джан П'єро Гасперіні українець у літнє трансферне вікно може змінити клуб. Ним цікавляться Тоттенхем, Ноттінгем Форест, Ньюкасл та Марсель.

Щодо Руїса, минулого сезону він відіграв у складі Наполі 38 матчів, у яких забив сім голів і віддав п'ять асистів. Зараз Фабіан відмовляється від продовження договору з південною командою (закінчується в 2023 році) і близький до переходу до ПСЖ, який дає за іспанця 25 мільйонів євро.

X