«Клуб на боці тренера»: експерт знайшов паралелі у конфлікті Малиновський-Гасперіні з екс-гравцем Металіста

Переглядів 362
Олександр Калінін Олександр Калінін
1 голос
«Клуб на боці тренера»: експерт знайшов паралелі у конфлікті Малиновський-Гасперіні з екс-гравцем Металіста
Руслан Малиновський та Джан Пьеро Гасперіні, фото: Getty Images
Український журналіст Юрій Шевченко, що спеціалізується на Серії А, прокоментував новину про розбіжності у відносинах головного тренера Аталанти Джан П'єро Гасперіні з Русланом Малиновським.

Вчора стало відомо, що Гасперіні та Малиновський посварилися після товариського матчу з Ньюкаслом (0:1). На думку Шевченка, ця ситуація нагадує сварку 2020 року між італійцем та екс-капітаном Аталанти Алехандро Гомесом, після якої аргентинець був змушений поїхати до Севільї.

«Як і у випадку з Гомесом клуб, звичайно, буде на боці тренера, Малиновський піде, але тиск на Гасперіні з боку керівництва збільшується».

При цьому експерт не розуміє подібних рішень з боку Гасперіні, адже алленаторе добровільно виживає з команди одного з лідерів.

«Адже треба бути впевненим у собі та команді, щоб на старті сезону відмовлятися від одного з найважливіших гравців. Гасперіні, схоже, втомився», – написав Шевченко у Telegram-каналі «Джанлука-Лападула».

Нагадаємо, що в останні дні ширяться чутки про інтерес до 29-річного українця з боку Ноттінгема Форест, Тоттенхема та Марселя. Сьогодні стало відомо і про Ньюкасл, який також виявляє зацікавленість у придбанні Руслана.

Контракт Малиновського з Аталантою діє до літа 2023 року. Transfermarkt оцінює вартість українця у 28 мільйонів євро.