«Давайте прощатися»: журналіст назвав ще один після Львову клуб УПЛ, який припинить існування

Переглядів 8543
Євген Чепур Євген Чепур
3 голоси
«Давайте прощатися»: журналіст назвав ще один після Львову клуб УПЛ, який припинить існування
Гравці Металіста. Фото: ФК Металіст
Український журналіст Андрій Сеньків висловився про перспективи харківського Металіста, який практично втратив шанси залишитися в українській Прем'єр-лізі на наступний сезон.

Андрій Сеньків у програмі КДК висловив упевненість, що Металіст припинить існування найближчим літом. Наразі клуб має великі фінансові проблеми, через які гравці та співробітники мають затримки із зарплати.

«Мені все зрозуміло: Металіст припинить існування. Це абсолютно очевидні речі, про які говорять більш-менш обізнані люди. Усе до цього йде, Металіст нікому не потрібен: ні Олександру Ярославському, ні Євгену Краснікову, ні Дніпру-1».

Нагадаємо, Дніпро-1 мав заплатити Металісту за достроковий розрив контракту з Олександром Кучером один мільйон євро, а також 500 тисяч євро за захисника Едуарда Сарапія. 

Також журналіст додав, що він був упевнений у такій долі Металіста, коли в клуб вдруге повернувся Олександр Ярославський.

«Давайте з цим клубом прощатися, дуже шкода, що це Металіст, бренд. Це все наслідки олігархічного футболу. Ще тоді, коли Ярославський виходив на стадіон, я сказав, що ця шарашкіна контора закриється - це все «понти». На жаль, це все закрилося, зокрема через смерть людини».

Нагадаємо, що кортеж президента харківського клубу Ярославського перед початком повномасштабної війни потрапив у ДТП, унаслідок якої загинув пішохід, після чого бізнесмен залишив Україну і вирушив до Лондона.

Металіст провів 28 матчів, набрав 22 очки і посідає 15 місце в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги з відставанням від зони перехідних матчів у шість залікових пунктів за два тури до фінішу.

У заключних турах харківській команді належить зіграти такі поєдинки: