Де дивитися матч Челсі - Ліверпуль в Україні: Мудрик проти Салаха та компанії з новим тренером

Переглядів 2050
автор Євген Чепур Євген Чепур
2 голоси
Де дивитися матч Челсі - Ліверпуль в Україні: Мудрик проти Салаха та компанії з новим тренером
Михайло Мудрик. Фото: Челсі
Сьогодні, 4 квітня, Челсі Михайла Мудрика проведе домашній матч із Ліверпулем у рамках перенесеного восьмого туру АПЛ. «УФ» розповідає, де і коли дивитися матч Челсі-Ліверпуль у прямій трансляції в Україні.

Сьогодні, 4 квітня, Челсі зіграє з Ліверпулем у перенесеному матчі восьмого туру чемпіонату Англії. Сайт «УФ» розповідає, де дивитися перший матч Михайла Мудрика за нового тренера Бруно Сальторе.

Челсі - Ліверпуль: де і коли дивитися матч

Матч відбудеться у вівторок, 4 квітня, на стадіоні Стемфорд Брідж у Лондоні. Гра розпочнеться о 22:00 за Києвом.

В Україні подивитися матч можна буде на відеоплатформі Setanta Sports (вартість передплати - 109 грн.).

Челсі - Ліверпуль: котирування букмекерів

Аналітики букмекерської контори FavBet фаворитом матчу з мінімальним відривом вважають Челсі. На їхню перемогу можна поставити з коефіцієнтом 2.54, перемога Ліверпуля оцінюється в 2.87, нічия - 3.50.

Зазначимо, що Челсі підходить до цієї гри з новим головним тренером. Після поразки в минулому матчі Астон Віллі (0:2) наставник синіх Грем Поттер був відправлений у відставку. Позицію тимчасового головного тренера команди зайняв його помічник Бруно Сальтор.

Кольори Челсі захищає український 22-річний лівий вінгер Михайло Мудрик. У цьому сезоні на його рахунку вісім поєдинків за лондонців, у яких він відзначився однією результативною передачею.

Примітно, що саме в матчі з Ліверпулем (0:0) Мудрик дебютував у складі Челсі в АПЛ 21 січня 2022 року. Тоді українець провів на полі 36 хвилин, вийшовши на заміну.