Де Дзербі переміг Клоппа: Брайтон екс-наставника Шахтаря знову сильніше Ліверпуля

Переглядів 3840
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Де Дзербі переміг Клоппа: Брайтон екс-наставника Шахтаря знову сильніше Ліверпуля
Роберто Де Дзербі. Фото: Sky Sports
Брайтон Енд Гоув Альбіон в рамках Кубку Англії виграв у Ліверпуля з рахунком 2:1. Італієць Роберто Де Дзербі знову не програв німцю Юргену Клоппу.

29 січня в рамках четвертого раунду Кубку Англії Брайтон Енд Гоув Альбіон екс-наставника Шахтаря Роберто Де Дзербі на своєму полі зустрічався з Ліверпулем. «Чайки» перемогли команду Юргена Клоппа з рахунком 2:1. На гол Елліотта команда Де Дзербі відповіла точними ударами Данка та Каору.

Цікаво, що вже в третьому матчі поспіль Ліверпуль з Юргеном Клоппом не може перемогти Брайтон Роберто Де Дзербі. Також слід відзначити, що в цих трьох поєдинках Брайтон двічі переміг і раз зіграв унічию. Раніше в рамках АПЛ «чайки» зіграли з мерсисайдцями внічию 3:3 (01.10.22), а також впевнено з рахунком 3:0 перемогли команду з Ліверпуля на своєму полі буквально два тижні тому 14 січня.

Що стосується чемпіонату Англії, то там Брайтон з 31 очком в активі іде на шостому місці. Ліверпуль з 29 балами розташувався на дев'ятій позиції.

Свій наступний поєдинок команда екс-коуча Шахтаря Роберто Де Дзербі зіграє на своєму полі четвертого лютого з Борнмутом.