Де Дзербі розгромив Миколенка: Евертон зазнав рогромної поразки від Брайтона екс-тренера Шахтаря

Переглядів 318
Артем Жилінський Артем Жилінський
0 голосів
Де Дзербі розгромив Миколенка: Евертон зазнав рогромної поразки від Брайтона екс-тренера Шахтаря
Брайтон розгромив Евертон. Фото: AFP
У вівторок, 3 січня, у матчі 19 туру чемпіонату Англії Евертон на своєму стадіоні приймав Брайтон. Поєдинок завершився впевненою перемогою гостей із рахунком 4:1.

На початку матчу Евертон мав чудову нагоду відкрити рахунок. На п'ятій хвилині Івобі пробив у нижній кут, але голкіпер Брайтона Санчес урятував свої ворота. Гості відповіли на 14-й хвилині та одразу забили м'яч. Кайседо віддав передачу на Митому, який пробив точно по центру воріт.

Основні події гри сталися на початку другого тайму. Гості за шість хвилин забили три м'ячі та вирішили результат поєдинку. На 51 хвилині відзначився Фергюсон, через три хвилини третій м'яч у ворота Евертона відправив Марч, а на 57 хвилині розгром довершив Гросс.

У компенсований час Евертон із пенальті забив м'яч престижу завдяки влучному удару Грея. Зазначимо, що український захисник ірисок Віталій Миколенко провів весь поєдинок.

Евертон займає 16-те місце у турнірній таблиці, маючи у своєму активі 15 очок. Команда Роберто Де Дзербі, який раніше очолював Шахтар, розташувалася на восьмому рядку, набравши 27 очок.

X