Лунін провів сухий матч і з Реалом вийшов до 1/8 Кубка Іспанії: розкішний м’яч приніс перемогу «вершковим»

Переглядів 1111
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
Лунін провів сухий матч і з Реалом вийшов до 1/8 Кубка Іспанії: розкішний м’яч приніс перемогу «вершковим»
Андрій Лунін перед матчем з Касереньйо. Фото: ФК Реал
У вівторок, 3 січня, Реал провів виїзний матч 1/16 фіналу Кубка Іспанії проти Касереньйо. У стартовому складі мадридців вийшов український голкіпер Андрій Лунін.

Травма Тібо Куртуа змусила Карло Анчелотті довірити місце у воротах Луніну. Загалом, зважаючи на не найсильнішого суперника, головний тренер Реала дозволив собі зробити ротацію і випустити неосновних футболістів (наприклад Начо, Одріосолу, Себальоса).

При цьому скромний Касереньйо дав бій гранду і зміг утримати свої ворота на замку аж до 69-ї хвилини, коли Родріго показав свою бразильську техніку у штрафному майданчику суперника, обійшов кількох гравців і відправив м'яч у дальній кут.

Відео гола-шедевра Родріго можна переглянути в Telegram-каналі FanDay.net

Щодо Луніна, то роботи у нього практично не було. Воротар збірної України здійснив один сейв, зробив 39 дотиків до м'яча, а точність його передач становила 63% (20/32).

Найближчий матч Реал проведе сьомого числа на виїзді проти Вільярреала в рамках внутрішньої першості. Наразі чемпіони Іспанії йдуть на другому місці у турнірній таблиці Ла Ліги, поступаючись Барселоні за додатковими показниками.

X