Реванш відкладається: Арсенал не зміг дотиснути Ньюкасл в присутності Зінченка

Переглядів 1389
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
1 голос
Реванш відкладається: Арсенал не зміг дотиснути Ньюкасл в присутності Зінченка
Гравці Арсеналу. Фото: Google
Арсенал в матчі 19-го туру АПЛ розписав мирову із Ньюкаслом. Матч на стадіоні «Емірейтс» у Лондоні завершився безгольовою нічиєю.

Лідер поточного сезону АПЛ прагнув реваншуватися за поразку наприкінці минулого сезону, яка не дозволила Арсеналу потрапити в топ-4. Гості завітали до Лондона, аби відібрати очки в команди Мікеля Артети.

Протягом всього матчу Арсенал намагався перетворити велику кількість створених моментів у голи, проте план Ньюкасла спрацював відмінно протягом всього матчу.

В компенсований час до другого тайму Арсенал міг вирвати перемогу, проте арбітр відмовився призначати пенальті, коли м'яч після прострілу Граніта Джаки влучив у руку футболіста Ньюкасла. Фінальний свисток зафіксував підсумковий рахунок – 0:0.

Український захисник Арсенала Олександр Зінченко провів на полі понад 90 хвилин, заробивши попередження.

Арсенал продовжує залишатися лідером АПЛ, маючи у своєму активі 44 бали. Ньюкасл з відставанням у десять очок йде третім.

В наступному турі Арсенал чекає дербі проти Тоттенгема, а Ньюкасл вдома прийматиме Фулгем. Обидва поєдинки відбудуться 15 січня після матчів на Кубок Англії.

9 січня Арсенал в третьому раунді Кубка Англії завітає в гості до Оксфорда, а Ньюкасл двома днями раніше зіграє свій матч проти Шеффілдд Венсдей.

X