Де Дзербі запалює в АПЛ: екс-наставник Шахтаря пояснив, чому влаштував розбірки з іншим тренером

Переглядів 2452
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Де Дзербі запалює в АПЛ: екс-наставник Шахтаря пояснив, чому влаштував розбірки з іншим тренером
Роберто Де Дзербі в матчі з Брентфордом. Фото: Getty Images
Італійський наставник Брайтон Енд Хоув Альбіон Роберто Де Дзербі, який раніше тренував Шахтар, став одним із головних героєв 11-го туру Прем’єр-ліги Англії.

У матчі 11-го тура АПЛ Брентфорд виграв з рахунком 2:0 у Брайтона, головним тренером якого є італієць Роберто Де Дзербі.

В одному з епізодів цього поєдинка сталася суперечка між наставником Брентфорда Томасом Франком та колишнім головним тренером Шахтаря Роберто Де Дзербі, який зараз очолює «чайок». Конфлікт виник після того, як Франк намагався перешкодити футболісту «Брайтона» Велтману взяти м’яч для вкидання його з ауту. В цей момент і вийшов на арену Де Дзербі, який висловив свої претензії до коуча Брентфорда. Як висновок, обидва тренери отримали по жовтій картці.

Після матчу Де Дзербі пояснив свою поведінку.

«Мені не подобається, коли тренер опонентів торкається мого футболіста або коли інший коуч спілкується з моїм футболістом, тому що я ніколи не розмовляю з гравцями іншої команди, але це не проблема», – цитує екс-наставника Шахтаря Daily Mirror.

Де Дзербі очолив «чайок» у вересні, підписавши з клубом чотирирічний контракт. У дебютному матчі італійця Брайтон на виїзді зіграв унічию 3:3 з Ліверпулем. В цьому матчі футболіст «чайок» Троссард оформив історичний хет-трик, ставши першим футболістом Брайтону, якому вдалося забити три голи в одному матчі АПЛ. Також команда Де Дзербі програла на своєму полі Тоттенгему з рахунком 0:1.  

На даний момент Брайтон з 14 очками в активі іде на сьомому місці в турнірній таблиці АПЛ. Наступний матч команда італійця зіграє 18-го жовтня з Ноттінгем Форест.

X