Де Дзербі знайшов ваду у Мудрика: Челсі варто прислухатися до поради екстренера Шахтаря

Переглядів 5137
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Де Дзербі знайшов ваду у Мудрика: Челсі варто прислухатися до поради екстренера Шахтаря
Михайло Мудрик. Фото: ФК Челсі
Колишній головний тренер донецького Шахтаря Роберто Де Дзербі, котрий нині очолює Брайтон, висловився про трансфер вінгера «гірників» Михайла Мудрика в лондонський Челсі.

Днями стало відомо, що Михайло Мудрик за 100 мільйонів євро (70 млн євро плюс 30 млн євро як бонуси) став гравцем Челсі. На думку Роберто Де Дзербі, який зараз працює у Брайтоні, український вінгер має потенціал добре провести свою футбольну кар'єру.

«У Мудрика є потенціал для топової кар'єри. Він може виграти «Золотий м'яч». Це гравець найвищого рівня, але він дуже чутливий. Йому потрібна турбота. Подивимося, чи зможе він використати свій потенціал», – сказав Де Дзербі в інтерв'ю LaReppublica.

Де Дзербі тренував Шахтар із травня 2021 по липень 2022 року. За цей час Мудрік під його керівництвом провів 19 матчів, у яких забив два голи та зробив дев'ять результативних передач.

Нагадаємо, що 22-річний українець підписав із лондонським грандом контракт, розрахований до літа 2031 року. Найближчий матч Челсі проведе 21 січня на виїзді проти Ліверпуля.

X