Дебютували з поразки: Дніпро-1 програв АЗ у першому матчі у Лізі конференцій

Переглядів 482
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Дебютували з поразки: Дніпро-1 програв АЗ у першому матчі у Лізі конференцій
Дніпро-1 програв АЗ. Фото: ФК АЗ Алкмаар
У матчі першого туру групового етапу Ліги Конференцій Дніпро-1 у Кошице зустрічався з АЗ Алкмаар. Поєдинок завершився мінімальною поразкою української команди.

У першому таймі Дніпру-1 вдавалося успішно стримувати АЗ. Гравці нідерландської команди змогли завдати лише двох ударів.

Потужний перший тайм від Дніпра-1 у захисті, але не в атаці. Гравці дніпровської команди була лише одна жалюгідна спроба забити. На 29-й хвилині навіс уперед на Довбика, Артем зумів дотягнутися до м'яча, але не зберіг його у боротьбі.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от AZ (@azalkmaar)

У дебюті другого тайму той самий Довбик мав гарний момент, щоб відкрити рахунок. Форвард пробив у правий нижній кут, але голкіпер АЗ Верхулст був на місці.

На 63-й хвилині АЗ реалізував свій момент. Дані де Віт відкрився під простріл Сугавари з правого флангу і в один дотик відправив м'яч у ворота Дніпра-1.

За десять хвилин Гуцуляк обіграв суперника на правому фланзі після пасу Балулі. Потім прострілив у штрафний майданчик, але до Довбика м'яч таки не дійшов.

Головний тренер Дніпра-1 Олександр Кучер намагався замінами підсилити гру, але зрівняти рахунок не вдалося. Поєдинок завершився мінімальною поразкою Дніпра-1 з рахунком 0:1.

У паралельному матчі групи Вадуц на своєму полі зіграв унічию з Аполлоном – 0:0.