«Ми до цього не зовсім готові»: Денисов прокоментував ініціативу створення УПЛ-ТБ

Переглядів 566
Максим Недавній Максим Недавній
1 голос
«Ми до цього не зовсім готові»: Денисов прокоментував ініціативу створення УПЛ-ТБ
Олександр Денисов. Фото: Google
Олександр Денисов, який обіймає посаду директора з медіа, маркетингу та спонсорства у житомирському Поліссі, прокоментував ідею створення УПЛ-ТВ.

Вчора у Києві відбулася зустріч представників клубів української Прем'єр-ліги, під час якої обговорювалося питання трансляції матчів наступного сезону та створення власної OTT-платформи.

Більшість учасників чемпіонату підтримала створення УПЛ-ТВ. Директор з медіа, маркетингу та спонсорства Полісся Олександр Денисов прокоментував цю ініціативу в інтерв'ю ютуб-каналу «ТаТоТаке».

«Нову платформу потрібно продати, вона має бути у вболівальника у телефоні, на комп'ютері. Вона має добре працювати і виглядати сучасно. Окрім матчів, там має бути власний контент. Студія має бути, і так далі. Це має бути дуже потужний продукт, на який дуже хороший попит, який має викликати дуже великий інтерес та готовність глядача сплатити. Чесно кажучи, зараз, на мій погляд, ми до цього не дуже готові, щоб завтра це було на УПЛ-ТВ», – сказал Денисов.

Денисов також назвав суму, яку обходиться організація трансляції матчу УПЛ. За словами функціонера, у довоєнний час трансляція одного поєдинку коштувала десять тисяч доларів, але зараз ця сума не перевищує семи-восьми тисяч.

Нагадаємо, раніше Денисов працював директором телеканалів «Футбол», які були закриті влітку минулого року після відходу інвестиційної компанії Ріната Ахметова з українського медіаринку. Полісся наступного сезону вперше в історії виступатиме в українській Прем'єр-лізі.