Десна буде жити: питання про закриття чернігівського клубу наразі не стоїть

Переглядів 1038
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1 голос
Десна буде жити: питання про закриття чернігівського клубу наразі не стоїть
Тренер ДЮСШ Десни Володимир Мацута на фоні розбитих трибун стадіону ім. Гагаріна. Фото: Google
Коментатор Володимир Звєров посилаючись на власні джерела запевнив, що клуб із Чернігова ліквідовувати не збираються. Однак, коли команда знову продовжить виступи в УПЛ неясно.

Журналіст ПроФутбол Digital Володимир Звєров у своєму телеграм-каналі опублікував новину в якій з упевненістю пише, що чернігівська Десна продовжить своє існування.

«Очевидно, що чернігівський клуб не буде брати участь в УПЛ 22/23. Менеджерський склад Десни нещодавно збирався і обговорював варіант повернення в УПЛ у сезоні 23/24. Питання про закриття клубу не стоїть. Але і до повернення ще далеко». 

Головна проблема Десни наразі, відсутність клубної інфраструктури. Насамперед, свого стадіону, адже домашня арена чернігівців наразі в аварійному стані, після бомбування авіацією російський окупантів. 

«Скільки коштуватиме реконструкція/відновлення поля і чаші стадіону після прильотів? На це питання поки не може існувати відповіді, оскільки фактично прифронтовий обласний центр щодня під загрозою обстрілів».

Нагадаємо, що місце в УПЛ за Десною, як і за Маріуполем, заброньоване до повернення повноцінного функціонування цих клубів.

 

X