Десна запропонувала Барселоні провести товариський поєдинок: місце гри — розбомблений стадіон в Чернігові

Переглядів 3447
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1 голос
Десна запропонувала Барселоні провести товариський поєдинок: місце гри — розбомблений стадіон в Чернігові
Так зараз виглядає домашня арена Десни. Фото: Google
Десна відреагувала на відеозвернення гравців Барселони Алекса Бальде та Серджі Роберто до російських вболівальників після перемоги у Ла Лізі. Чернігівці хочуть показати каталонцям наслідки так званого руського міра.

Представники чернігівської Десни максимально жорстко відреагували на скандальне відеозвернення гравців Барселони Алекса Бальде та Серджі Роберто до російських вболівальників, яке вони записали одразу ж після перемоги у Ла Лізі.

Чернігівський клуб хоче провести товариський матч з Барселоною і гостинно запрошує їх до старовинного міста, аби вони на власні очі побачили, як виглядають наслідки так званого руського міра.

«Чекаємо Барселону на Чернігівщині! З нашого міста дуже зручно вітати уболівальників країни-терориста під звуки повітряної тривоги та гуркіт ракетних розривів.

У вас буде можливість подивитися в очі тисячам родин, які втратили свої домівки, своїх рідних і близьких. А свій наступний домашній матч пропонуємо зіграти на нашому стадіоні, ваші друзі-окупанти якраз «підготували» його для гри», — написала пресслужба клубу.

Нагадаємо, що скандальне відеозвернення гравці Барселони Алехандро Бальде і Серхі Роберто записали 20 травня. В ньому вони подякували вболівальникам з РФ за підтримку та запевнили, що скоро побачаться.