Динамо більше не шукає нападника: в клубі задоволені грою талановитого форварда

Переглядів 8802
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
1 голос
Динамо більше не шукає нападника: в клубі задоволені грою талановитого форварда
Владислав Ванат. Фото: ФК Динамо
Скаути київського Динамо більше не мають завдання терміново шукати для команди футболіста, що грав би на проблемній позиції нападника. Керівництво клуба влаштовує Владислав Ванат.

Висока результативність 21-річного нападника київського Динамо Владислава Ваната переконала керівництво клуба. Про це повідомив український журналіст Михайло Співаковський в ефірі проєкту ТаТоТаке.

Вчора, 20 травня, в переможній грі з Олександрією (5:1) Ванат знову відзначився забитим голом. Для нападника це вже 12 гол в чемпіонаті України у 25 іграх. Усього ж Владислав цього сезону взяв участь в 36 матчах, в яких забив 13 голів та віддав три гольові передачі.

Окрім як за Динамо, Ванат пограв у професійному футболі за Чорноморець. За одеситів на правах оренди нападник провів 18 матчів, у яких забив три голи. 

Нещодавно стало відомо, що КДК УАФ дискваліфікував форварда Динамо на три гри за сексистське висловлювання в адрес арбітра Катерини Монзуль. Кияни не планують подавати апеляцію, тому матч з Олександрією став останнім для Владислава у цьому сезоні за біло-синіх.

Очолює бомбардирські перегони в українській Прем'єр-лізі нападник Дніпра-1 Артем Довбик, який відзначився 24 забитими голами. На другому місці розташувалось відразу декілька футболістів, які забили по 12 голів. Крім Ваната – це Віталій Буяльський та Таулян Сефері.