Динамо Київ – російська команда? Іспанський журналіст зганьбився у матеріалі про перехід Циганкова до Жирони

Переглядів 1389
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Динамо Київ – російська команда? Іспанський журналіст зганьбився у матеріалі про перехід Циганкова до Жирони
Віктор Циганков. Фото: Динамо
Журналіст «Радіо Жирона» Ніл Сола поділився думкою щодо ймовірного переходу вінгера київського Динамо Віктора Циганкова до іспанської команди і зганьбився, переплутавши Росію та Україну.

Іспанський журналіст Сола вважає Циганкова добрим гравцем, але зізнається, що побоюється важкого періоду адаптації нашого співвітчизника.

«Циганкову 25 років і має характеристики, які вказують на нього як на відмінного футболіста, єдиним сумнівом є його можлива адаптація до іспанської лізи», — сказав Сола.

Але, окрім своєї думки про можливе підписання Жироною Циганкова, іспанець зганьбився, коли назвав Динамо російським клубом, а Україну – росією.

Нагадаємо, що цього сезону Циганков провів у складі Динамо 23 матчі у всіх турнірах, у яких забив дев'ять голів і віддав шість асистів. Transfrmarkt оцінює вартість Віктора в 22 мільйони євро.

Жирона після 17-ти турів Ла Ліги посідає 11 місце у турнірній таблиці, проте від зони вильоту команду відокремлює лише шість очок. Тренує біло-червоних іспанський фахівець Мічел, який казав, що про трансфер Циганкова йому нічого не відомо.

X