Динамо може отримати штраф через власну недбалість: відомо, чому так може статися

Переглядів 2993
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2 голоси
Динамо може отримати штраф через власну недбалість: відомо, чому так може статися
Ігор Суркіс. Фото: Google
Київське Динамо може отримати чималий грошовий штраф він компанії з якою має контрактні зобов'язання, щодо спортивного екіпірування гравців та тренерського штабу клубу.

Здається, Ігорю Суркісу слід гарненько вичистити менеджментський штат свого клубу, інакше йому доведеться витрачати свої гроші, оплачуючи їх прорахунки і відверто халатне ставлення до роботи.

По завершенню сезона на Динамо скоріш за все чекає чималий штраф від всесвітньо відомої компанії New Balance, – повідомляє сайт 1927.kiev.ua.

Зважаючи на контракті умови, які були раніше, київське Динамо має хоча б раз на сезон зіграти в третьому (запасному) комплекті форми . Саме з таких міркувань в травні 2021 року біло-сині вийшли в нетиповому для себе комплекті на матч проти Маріуполя. 

Як стало відомо, на сьогоднішню гру проти Вереса підопічні Олександра Шовковського вийдуть в білому комплекті. Тож на протистояння із Металістом в останньому турі української Прем'єр-ліги, зважаючи не те, що це домашній матч для харків'ян, тому саме вони обирають собі домашню форму, а вона в них жовта, кияни не зможуть одягнути свій запасний, третій комплект форми, бо він теж жовтого кольору!

X