«Динамо не виявило до нього інтересу»: Вацко заявив, що кияни ігнорують вінгера – гравець хотів залишитись у клубі

Переглядів 11416
Павло Клименко Павло Клименко
6 голосів
«Динамо не виявило до нього інтересу»: Вацко заявив, що кияни ігнорують вінгера – гравець хотів залишитись у клубі
Георгій Цитаїшвілі. Фото: ФК Лех
Відомий український журналіст та коментатор Віктор Вацко висловився про перспективи півзахисника Георгія Цитаїшвілі повернутися до київського Динамо.

Георгій Цитаїшвілі зараз виступає у польському Леху на правах річної оренди. Журналіст Віктор Вацко здивований позицією Динамо з приводу свого гравця.

«Я сам не розумію, чому Динамо не хоче повернути Цитаїшвілі. Наскільки мені відомо, минулого літа він і сам був готовий залишитися в Динамо, але в клубі ніхто не виявив інтересу до цього футболіста. Така сама ситуація виникає і зараз».

За словами Вацка, Цитаїшивілі нічим не поступається гравцям нинішнього Динамо, але київський клуб не виявляє жодного інтересу до грузинського вінгера.

«Наскільки мені відомо, клуб взагалі не спілкується із футболістом, не демонструє спроб повернути його до себе. Це дуже дивно, особливо в контексті рівня Цитаїшвілі та рівня гравців на його позиції в Динамо. Ось у цьому і все Динамо», – сказав Вацко в авторській програмі на ютубі.

Угода 22-річного Цитаїшвілі з Динамо розрахована до 30 червня 2025 року. Портал Тransfermarkt оцінює гравця у 800 тисяч євро.

У складі Леха Цитаїшвілі провів 24 матчі у всіх турнірах, в яких забив один м'яч і зробив два асисти.