Динамо оформило перший трансфер року: київський клуб підписав північномакедонського легіонера

Переглядів 567
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Динамо оформило перший трансфер року: київський клуб підписав північномакедонського легіонера
Решат Рамадані. Фото: ФК Динамо
Київське Динамо оголосило про перший повноцінний трансфер під час зимової перерви. Гравцем біло-синіх став півзахисник Шкендії Решат Рамадані.

Динамо підписало довгостроковий контракт із 19-річним північномакедонським півзахисником Решатом Рамадані. Він виступатиме за біло-синіх під номером 92. 

«Я дуже радий приєднатися до такої великої команди, як Динамо Київ. Це клуб європейського рівня, це найкращий клуб в Україні! Я спершу не повірив у це, я й досі у це не вірю. Я зараз дуже сильно схвильований, для мене це надзвичайно великий трансфер, я перебуваю наче уві сні!» – сказав новачок Динамо.

Хавбек є одним із найкращих молодих гравців Північної Македонії, у 19-ти річному віці почав залучатися до ігор за збірну U21 (провів три матчі).

Талановитий хавбек дебютував за перший склад Шкендії минулого сезону (7 матчів, 1 гол), а в поточному сезоні 2022/23 став основним гравцем команди з Тетово, за яку провів 15 поєдинків.

Динамо займає третє місце у турнірній таблиці української Прем'єр-ліги, набравши 30 очок у 15 матчах. 4 березня команда Мірчі Луческу відновить сезон поєдинком 16-го туру УПЛ проти Інгульця.