Динамо підписало чергового, нікому невідомого легіонера з Нігерії: прес-аташе киян спростував інформацію

Переглядів 5807
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2 голоси
Динамо підписало чергового, нікому невідомого легіонера з Нігерії: прес-аташе киян спростував інформацію
Джон Амах. Фото: Google
Низка африканських ЗМІ стверджують, що київське Динамо підписало нігерійського голкіпера Джона Амаха. Гравець вже навіть встиг пройти медобстеження.

Київське Динамо підсилюється, навіть не догравши сезон до кінця. Нігерійські спортивні ЗМІ, зокрема сайт Sports247.ng, повідомляє, що столичний клуб нібито підписав 21-річного нігерійського голкіпера Джона Амаха із клубу  Саншайн Старз.

Джерело стверджує, що гравець перейшов у стан біло-синіх на правах короткострокової оренди після того, як успішно пройшов медобстеження.

Також наводяться слова Амаха:

«Я радий приєднатися до Динамо. З нетерпінням чекаю на новий виклик. Ціную довіру клубу і обіцяю зробити все можливе, щоб допомогти команді в досягненні цілей».

За даними джерела, кияни нібито стежили за воротарем із ЧС-2019 U-20, де Амах відіграв вирішальну роль для збірної Нігерії, яка дійшла до 1/4 фіналу.

Натомість, на офіційному сайті Динамо, жодної інформації стосовно нігерійського новачка немає, але представник пресслужби Динамо Андрій Шахов-молодший написав в Телеграм, що це неправда.