Динамо прибуло на збір до Туреччини: перша зустріч Луческу з командою після зимової відпустки

Переглядів 541
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Динамо прибуло на збір до Туреччини: перша зустріч Луческу з командою після зимової відпустки
Владислав Супряга. Фото: ФК Динамо
Розширений склад київського Динамо прибув до турецької Анталії, де команда готуватиметься до другої частини сезону. 20 січня вранці динамівці автобусом вирушили з клубної бази до Кишинева, звідки вилетіли до Туреччини.

Разом із основною командою на збір до Туреччини вирушила юнацька. Дорога до столиці Молдови тривала близько 10 годин, після чого кияни ще дві години летіли до Анталії. До готелю динамівці прибули майже о 10-й вечора. 

21 січня біло-сині розпочнуть тренувальні збори. Разом із командою до Туреччини прибув Денис Бойко, який продовжує відновлення після важкої травми, повідомляє офіційний сайт Динамо.

Відзначимо, що до команди приєднався головний тренер Мірча Луческу Наставник пропустив перший тиждень підготовки, що пройшов на клубній базі під Києвом.

У розпорядженні Луческу 31 гравець, серед яких – молоді футболісти, які отримають можливість проявити себе в тренувальному процесі та спарингах.

Збір триватиме понад місяць і має насичену програму. Тренерський штаб запланував проведення низки контрольних матчів, перші суперники в яких вже відомі – це австрійські Рапід (24 січня) та Аустрія Лустенау (31 січня), а також словенський Марибор (28 січня).

X