«Динамо справді на нього розраховує»: експерт назвав проблемного форварда, який може замінити Бєсєдіна

Переглядів 2331
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«Динамо справді на нього розраховує»: експерт назвав проблемного форварда, який може замінити Бєсєдіна
Артем Бєсєдін. Фото: ФК Динамо
Відомий український журналіст і телекоментатор Ігор Циганик розповів, чи київське Динамо купуватиме нападника на заміну нападнику Артему Бєсєдіну, який пішов в кіпрську Омонію.

Бєсєдін перейшов з Динамо в Омонії на правах оренди до кінця поточного сезону.

Журналіст Ігор Циганик заявив, що київський клуб не розглядає варіант із трансфером форварда для заміни Бєсєдіну та розраховує на власні резерви.

«До літа Динамо нікого не купуватиме на позицію форварда. Вони взяли на перегляд Пономаренка. Крім того, вони мають Ванат, Гармаш там може зіграти. До того ж вони справді розраховують на Супрягу», - сказав Циганик в ефірі програми на ютубі Vzbirna.

26-річний Бєсєдін є вихованцем Динамо. Форвард провів у складі киян 143 поєдинки, забив 35 м'ячів та оформив 13 гольових передач. Контракт Артема зі столичним клубом дійсний до кінця 2024 року.

Цього сезону Артем зіграв 20 матчів у всіх турнірах і зробив один асист.

Владислав Супряга. Фото: ФК Динамо

22-річний центральний нападник Владислав Супряга. Футболіст пропустив усю першу частину сезону, бо відновлювався після планової операції на коліні.

Нагадаємо, що другу половину сезону 2021/2022 Чоловік на правах оренди провів за італійську Сампдорію. Футболіст зміг провести лише один матч у складі команди, відігравши 24 хвилини.

X