Динамо торгує форварда збірної Румунії: стало відомо, в яку суму обійдеться трансфер

Переглядів 1604
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
1 голос
Динамо торгує форварда збірної Румунії: стало відомо, в яку суму обійдеться трансфер
Даніель Парасків. Фото: Google
Один з найкращих бомбардирів чемпіонату Румунії Даніель Парасків, якого сватають в київське Динамо, був цікавим відомому європейському клубу.

Раніше з'явилася інформація, що форвард румунського Германнштадта Даніель Парасків входить у сферу інтересів Динамо. Ще одним претендентом на 23-річного нападника називають Бордо, за який виступає хавбек збірної України Данило Ігнатенко.

Як повідомляє Рlausport, французький клуб розглядав варіант із придбанням Парасківа взимку, однак жирондинці так і не зробили пропозицію Германнштадту, який готовий був продати форварда за 800 тисяч євро плюс бонуси.

За даними джерела, Динамо заплатить за Парасківа 1,2 мільйона євро, також Германнштадт зможе розраховувати на певний відсоток у разі продажу гравця.

У поточному сезоні румунської Суперліги Парасків провів за Германнштадт 24 матчі, забив десять м'ячів і зробив три результативні передачі. Даніель входить до топ-5 найкращих бомбардирів чемпіонату.

Контракт Парасківа з Германнштадтом діє до літа 2025 року. Авторитетний портал Transfermarkt оцінює гравця у 800 тисяч євро.