Динамо вирушило на збір до Австрії: Луческу взяв 24 футболісти, Гармаша та Ярмоленка серед них немає

Переглядів 8118
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2 голоси
Динамо вирушило на збір до Австрії: Луческу взяв 24 футболісти, Гармаша та Ярмоленка серед них немає
Одне з останніх тренувань Динамо на клубній базі в Конча-Заспі. Фото: ФК Динамо
Офіційна делегація київського Динамо вирушила на перший літній навчально-тренувальний збір до Австрії, який триватиме до 21-го липня. В списку Мірчі Луческу багато молоді.

Мірча Луческу зібрав гравців київського Динамо до купи після відпустки, проходження медичного огляду та чистки від президента клубу Ігоря Суркіса й вирушив з командою на перші навчально-тренувальні збори, котрі пройдуть в Австрії. 

У списку Мірчі Луческу перебувають наступні виконавці:

  • Воротарі: Георгій Бущан, Валентин Моргун, Денис Ігнатенко.
  • Захисники: Крістіан Біловар, Антон Боль, Владислав Дубінчак, Максим Дячук, Навін Малиш, Денис Попов, Олександр Тимчик.
  • Півзахисники: Олександр Андрієвський, Сергій Булеца, Віталій Буяльський, Беніто, Самба Діалло, Назар Волошин, Владислав Кабаєв, Олександр Караваєв, Богдан Лєднєв, Антон Царенко, Микола Шапаренко, Володимир Шепелєв, Олександр Яцик.
  • Нападник: Ігор Горбач.

Дивує відсутність у списку Андрія Ярмоленка, який повернуся до столичного клубу з Аль-Айну і уклав з біло-синіми офіційний контракт, але справа в тому, що він та інші футболісти Динамо, які були задіяні у національній та молодіжній збірних України, а також легіонери, приєднаються до команди вже безпосередньо в Австрії, – інформує офіційний сайт Динамо.

Щодо відсутності в ростері Луческу Дениса Гармаша, то тут знайти однозначну відповідь складніше. Днями стало відомо, що клуб пропонував йому погодитися на скорочення зарплати до рівня 10-15 тисяч євро на місяць, тож, цілком ймовірно, що Гармаш на пропозицію не пристав і нині перебуває в активному пошуку нового клубу.

  • Денис Гармаш грає в Динамо з 2007 року, але у 2020 році виступав за Різеспор на правах оренди.
  • За 16 років у складі киян Денис провів 361 гру: 54 голи, 45 результативних передач.
  • Разом з біло-синіми Гармаш тричі ставав чемпіоном України та по чотири рази завойовував Кубок та Суперкубок України. 
  • Контракт півзахисника з Динамо чинний до 30 червня 2025 року.
  • Transfermarkt оцінює Гармаша в 1,2 млн євро.