Динамо знову програло: відео мінімальної поразки киян від кіпрського АЕКа

Переглядів 613
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Динамо знову програло: відео мінімальної поразки киян від кіпрського АЕКа
Динамо Київ проти АЕКу. Фото: Динамо Київ
У другому турі групового етапу Ліги Європи київське Динамо програло кіпрському АЕКу з рахунком 0:1. Це друга поразка команди Мірчі Луческу у турнірі поспіль.

Українські команди провели шість матчів проти представників з Кіпру. На боці нашої країни дві перемоги, також два рази команди грали у нічию і ще стільки ж сильнішими були кіпріоти.

Динамо ніколи раніше не зустрічалося з командами Кіпру.

АЕК грав проти наших команд двічі та дві переміг. Це біли протистояння у раунді плей-офф кваліфікації Ліги Європи проти Дніпра-1.

Cерія поразок Динамо у рамках Ліги Европы становить три матча.

Забивна серія АЕКу в рамках Ліги Европы становить п’ять ігор.

Сьогодні у рамках другого туру групового етапу Ліги Європи київське Динамо прийме в Польші на стадіоні «Краковія» кіпрський АЕК.

У першому турі турніру Динамо та АЕК поступилися своїм суперникам з однаковим рахунком 1:2. Тому сьогодні обидва колективи будуть прагнути лише до перемоги.

Якщо Дніпро-1 сьогодні на старті матчу забив кіпрському клубу, то київське Динамо уже на восьмій хвилині гри пропустило. Неймовірно зі штрафного пробив Дьюрчю та вивів свою команду вперед. Подивитись цей гол можна ТУТ.

На 29-й хвилині після передачі Дубінчака Буяльский зрівняв рахунок, але арбітр відмінив взяття воріт через положення поза грою у автора результативної передачі. Більше голів у першій половині гри вболівальники не побачили.

На 56-й хвилині небезпечно пробивав Сирота, але удару захисника Динамо не вистачило точності. Після 60-ї хвилини Динамо притиснуло суперника до його карного майданчику, але киянам так і не вдалося забити.

Фінальний свисток арбітра матчу зафіксував перемогу АЕКа над Динамо з рахунком 1:0.

Наступний матч у Лізі Європи Динамо проведе проти французького Ренна шостого жовтня. Початок гри запланований на 22:00.