«Дії Коломойського не піддаються логіці»: ексголкіпер Дніпра висловився про припинення існування клубу

Переглядів 432
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«Дії Коломойського не піддаються логіці»: ексголкіпер Дніпра висловився про припинення існування клубу
Микола Медін та Ігор Коломойський. Колаж: Fanday.net
Колишній воротар Дніпра та екстренер молодіжної команди Дніпра-1 Микола Медін поділився спогадами про ті часи, коли припинив своє існування дніпровський клуб.

В ексклюзивному інтерв'ю сайту FanDay.net Микола Медін припускає, що Дніпро занапастила імпульсивність Коломойського.

«Тяжко його судити. Мені здається, Коломойський імпульсивна людина. Зрозуміти його неможливо. Він непередбачуваний, людина настрою. Дії його не піддаються логіці. Він може за якусь дрібницю зарубатися, а на глобальні речі махнути рукою».

Також Медін зазначив, що Дніпр мав шанси продовжити своє існування, але власник клубу Ігор Коломойський не захотів цим займатися.

«Тоді говорили в кулуарах: продай гравців, які в тебе залишилися, та розрахуйся з боргами. Але від рішення, яке він у результаті ухвалив, ми всі були шоковані».

З цього приводу одні кажуть, що його іспанці ошукали, інші ще щось. Після цього Коломойський не схотів гроші в клуб вкладати. Але річ у тому, що той Дніпро поки що не ліквідований».

Медін виступав за Дніпро з літа 1992 року до січня 2006 року з перервою на російський Уралан. Загалом у футболці дніпрян він провів 234 матчі, в яких пропустив 204 м'ячі та 106 поєдинків закінчив без пропущених м'ячів.

X