«Для Франції це буде лише моментом тріумфу Мбаппе»: Головко – про відкриття ЧС-2022 та фінал турніру

Переглядів 715
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Для Франції це буде лише моментом тріумфу Мбаппе»: Головко – про відкриття ЧС-2022 та фінал турніру
Олександр Головко. Фото: Google
Колишній захисник київського Динамо Олександр Головко поділився враженнями від чемпіонату світу у Катарі та висловився про фінальну зустріч Аргентини і Франції.

Фахівець Головко зізнався, що у захваті від гри захисника хорватів Гвардіола та гравців Іспанії Гаві та Педрі.

«Відкриття ЧС? Це, мабуть, Гвардіол по молодих і Амрабат. Він не дуже впадав у вічі на клубному рівні, але він дав колосальний обсяг роботи.

Гаві та Педрі – немає питань, ті самі молоді португальці. Десь по-іншому могли зіграти нападники Хорватії, але на першому місці для мене Мбаппе, якому всього 23. Цікаво буде подивитися, як він проявить себе проти Мессі».

Поєдинки за третє місце на ЧС не повинні проводитись. Так вважає Головко.

«Я не проводив би матчі за 3 місце. З одного боку, є турнірна мотивація, але життя влаштоване так, що всі лаври дістаються переможцям. Решта – не має значення.

Марокко відкрито ми побачили з Францією, чого не було видно від хорватів. Хто матиме більше моральних сил, той переможе».

Також Головко сказав, що буде підтримувати команду Франції.

«Сподіватимемося на рівний фінал, але я чогось чекаю, щоб уперше за більш ніж 60 років двічі поспіль хто виграв ЧС. Для Франції це буде лише моментом тріумфу Мбаппе. 

Чудовий турнір провів Льоріс – подивіться, що робить Гризманн. Якщо переможе Аргентина, я дуже пишатимусь, що Мессі може претендувати на статус короля футболу», — сказав Головко у ексклюзивному інтерв’ю для Fanday.net.

Нагадаємо, що гра за третє місце на ЧС-2022 між збірними Марокко та Хорватії відбудеться сьогодні, 17 грудня, у катарській столиці Досі та розпочнеться о 17:00 за київським часом. 

Фінальний матч чемпіонату світу між збірними Франції та Аргентини відбудеться завтра, 18 грудня, у катарському Лусаїлі та розпочнеться о 17:00 за київським часом.