«Марокко – головне відкриття турніру»: Циганик поділився враженнями про ЧС-2022

Переглядів 1155
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Марокко – головне відкриття турніру»: Циганик поділився враженнями про ЧС-2022
Ігор Циганик. Фото: Google
Відомий український журналіст Ігор Циганик підбив підсумки чемпіонату світу у Катарі та назвав гравця і команду, що його вразили на турнірі.

Журналіст Циганик зізнався, що його вразила гра Марокко та відзначив виступ Альвареса у збірній Аргентини.

«Щоб надхмарно хтось виділявся – ні. Дуже сподобався Альварес в Аргентині, який почав у потрібний момент забивати. Мене вразив Мессі, бо серйозно поставився до цього турніру, граючи для Аргентини дуже важливу роль.

Марокко – головне відкриття турніру. Проти Хорватії буде їм дуже важко. Потрібно швидко відновлювати сили у таких матчах. Я думаю, що хорвати зроблять це набагато краще. Ставлю на те, що бронзу прийме до Хорватії».

Також Циганик вважає, що Аргентина переможе Францію у фіналі.

«Прогноз на фінал? Буде важкий фінал. Одна помилка може вирішити все. Якщо з емоційної точки зору дивитися, Аргентина воює за перше чемпіонство. У Мбаппе та Грізманна воно є, а скільки їм вистачить мотивації взяти ще раз – це питання. 

Аргентинці ляжуть кістками за цей фінал. Перемога за ними», — сказав Циганик у ексклюзивному інтерв’ю для Fanday.net.

Нагадаємо, що гра за третє місце на ЧС-2022 між збірними Марокко та Хорватії відбудеться сьогодні, 17 грудня, у катарській столиці Досі та розпочнеться о 17:00 за київським часом. 

Фінальний матч чемпіонату світу між збірними Франції та Аргентини відбудеться завтра, 18 грудня, у катарському Лусаїлі та розпочнеться о 17:00 за київським часом.

X