«Для мене це дивно»: голкіпер Динамо М, якого висміювали росіяни, назвав американців бідними через пральні машини

Переглядів 366
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
«Для мене це дивно»: голкіпер Динамо М, якого висміювали росіяни, назвав американців бідними через пральні машини
Ігор Лещук. Фото: Google
Голкіпер московського Динамо Ігор Лещук назвав більшість американців бідними людьми, у квартирах та будинках яких немає пральних машин.

Футболіст країни-агресорки, чиї так звані військові масово крали побутову техніку з будинків українців, назвав таку ситуацію у США дивною.

27-річний спортсмен, який під час поїздки до США зі словами «невдовзі ми до вас за російськими паспортами літатимемо» влаштував скандал в аеропорту Нью-Йорка, поскаржився на сервіс в Америці.

«У них по-іншому. Коли мені треба було випрати речі, потрібно було здавати одяг у готелі або йти до пральні, де дешевше. Там усі як у фільмах показують: приходиш до кімнати, вона вся у пральних машинах. 

Багато людей в Америці не мають пральних машин, тому що для них вони дорогі. Для мене це дивно, коли немає пральної машини, бо вона, мені здається, має бути в усіх. А в Америці по-іншому», – сказав Лещук в інтерв’ю «РБ спорт».

Цікаво, що цього недоголкіпера висміяли свої ж побратими. Росіяни написали гнівні коментарі щодо таких висловлювань воротаря. Жодному зі своїх підписників патріот росії Лещук так і не відповів.