«Для мене УАФ - це український анархічний футбол»: відомий тренер звернувся до Ротаня та дав йому пораду

Переглядів 1331
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Для мене УАФ - це український анархічний футбол»: відомий тренер звернувся до Ротаня та дав йому пораду
Руслан Ротань. Фото: ФК Олександрія
Колишній головний тренер Маріуполя, Карпат і низки інших українських клубів Олександр Севідов висловив критику на адресу УАФ за "вибіркове" застосування санкцій до учасників футбольних матчів.

Олександр Севідов не зрозумів рішення УАФ, за яким головний тренер Руслан Ротань отримав дискваліфікацію лише на одну (і дві умовно) гру за образи на адресу арбітра Ярослава Козика під час перенесеного матчу першого туру Дніпро-1 - Олександрія (1:1).

Водночас вінгер Дніпра-1 Пеглоу отримав три матчі дискваліфікації (і один умовно) за поштовх Ротаня в технічній зоні, коли той висловлював невдоволення призначеним пенальті у ворота його команди.

«Для мене УАФ - це український анархічний футбол. За рішенням КДК Ротань отримав одну гру дискваліфікації і дві умовно. Футболіст Дніпра-1 отримав три гри і вибув до закінчення чемпіонату».

Варто зазначити, що Дніпро-1 подав апеляцію на рішення про дискваліфікацію свого гравця, що дало йому право зіграти з Ворсклою в 29-му турі УПЛ.

Експерт порадив Ротаню поводитися більш стримано в майбутньому, оскільки не завжди він зможе розраховувати на заступництво УАФ.

«Я до Ротаня ставлюся з великою симпатією. Але я хотів би сказати: "Руслан, не завжди у тебе в УАФ будуть люди, які все це зможуть нівелювати. Потрібно навчитися тримати себе в руках. За свою кар'єру ти і побачиш ще багато несправедливого», - сказав Севідов у програмі Фінти і підкати.

Нагадаємо, що Ротань, крім посади головного тренера Олександрії, обіймає посаду наставника збірної України U-21. Також він виводив національну збірну країни на виїзний поєдинок з Англією (0:1) у рамках першого туру відбору до Євро-2024.

X