«Для мене вибір очевидний»: Луческу визначився, хто краще – Мессі чи Роналду

Переглядів 2221
Дмитро Котков Дмитро Котков
2 голоси
«Для мене вибір очевидний»: Луческу визначився, хто краще – Мессі чи Роналду
Мірча Луческу. Фото: Google
Румунський наставник Динамо Київ Мірча Луческу висловився стосовно аргентинця Ліонеля Мессі та португальця Кріштіану Роналду, обравши для себе найкращого.

Головний тренер київського Динамо Мірча Луческу дав свою оцінку нападнику збірної Аргентини та ПСЖ Ліонелю Мессі і форварду збірної Португалії та Аль-Насру Кріштіану Роналду.

«Для мене вибір очевидний – це Мессі. Він грає у футбол, він живе на полі, він перетворюється на роботу з м'ячем. Роналду теж великий, заслужений футболіст, але те, що робить Ліонель, це дар від природи і великий талант», – сказав Мірча Луческу в інтерв’ю FanDay.net.

На даний момент київське Динамо Мірчі Луческу, маючи 40 очок у своєму активі, посідає четверте місце в турнірній таблиці Прем’єр-ліги України.

Зазначимо, що наразі Парі Сен-Жермен Ліонеля Мессі з 72 очками в активі іде на першому місці в турнірній таблиці чемпіонату Франції. Аль-Наср у чемпіонаті Саудівської Аравії з 53 балами знаходиться на другій позиції.

Слід також виділити той факт, що у 2022 році Ліонелю Мессі разом зі збірної Аргентини вдалося стати чемпіоном світу. Кріштіану Роналду разом зі збірною Португалії свого часу здобув «золото» Євро-2016.