«Для нас вигідно мати таких гравців»: Кулібалі дав характеристику Мудрику та іншим новачкам Челсі

Переглядів 858
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
1 голос
«Для нас вигідно мати таких гравців»: Кулібалі дав характеристику Мудрику та іншим новачкам Челсі
Мудрик та Фелікс у матчі з Вест Гемом. Фото: Google
Центрбек Челсі Каліду Кулібалі поділився своїм ставленням до вінгера збірної України Михайла Мудрика, який приєднався до команди в січні.

Кубалі хвалить Мудрика за його шалену працездатність як на полі, так і за його межами. Одноклубник українця вважає, що ставка Челсі на молодих талантів виправдає себе у довгостроковій перспективі.

«Я довгий час стежив за Михайлом, тому що ми спілкувалися в Instagram – він дуже, дуже добре працює на тренуваннях – швидкий, добре поводиться з м'ячем. 

У нас дуже якісна команда. Ми бачимо Жоау Фелікса, бачимо Мудрика, і ми також підписали Ноні Мадуеке, тому ми знаємо, що ці гравці можуть допомогти нам разом з іншими талановитими гравцями – Стерлінгом, Пулішичем.

Зараз усім буде важко завоювати місце у складі і це добре, бо кожен має викладатися на повну, після чого ми побачимо на полі найкращий Челсі. Тому я думаю, що для Челсі вигідно мати багато таких добрих гравців», – наводить слова Кулібалі Goal.

22-річний Мудрик перейшов до Челсі за 70 мільйонів євро і 30 мільйонів євро буде виплачено бонусами. Михайло провів за Челсі чотири матчі, в яких поки що не відзначався.

На даний момент Челсі посідає десяте місце у турнірній таблиці АПЛ, маючи 31 бал після 22 матчів