«Дніпро-1 чекає на пропозицію, яка «збуджує»: журналіст розповів, про що домовилися Довбик і його команда

Переглядів 5087
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Дніпро-1 чекає на пропозицію, яка «збуджує»: журналіст розповів, про що домовилися Довбик і його команда
Артем Довбик. Фото: Дніпро-1
Журналіст Ігор Бурбас поділився інформацією про можливий трансфер форварда Дніпра-1 та збірної України Артема Довбика у розпал чемпіонських перегонів до УПЛ.

Відомий журналіст Бурбас підтвердив інформацію, що Дніпро-1 готовий запропонувати Артему фінансові умови нарівні з європейськими клубами, але футболіст поки що не поспішає перепідписувати контракт зі спортклубівцями, але й залишати клуб без компенсації теж не хоче з етичних міркувань.

«Дніпро-1 чекає на пропозицію, яка «збуджує». Малоймовірно, що його відпустять узимку, адже Довбик – це головна зброя у боротьбі за чемпіонство. Допомогти клубу + дати можливість заробити на трансфері влітку – наразі таким виглядає консенсус для Довбика та Дніпра-1», – написав Бурбас у своєму Telegram-каналі.

25-річний Довбик провів у поточному сезоні 20 матчів за Дніпро-1 у всіх турнірах, забив 14 м'ячів і зробив чотири результативні передачі.

Контракт Довбика з Дніпром-1 діє до кінця 2023 року. Авторитетний портал Transfermarkt оцінює футболіста у шість мільйонів євро.