Дніпро-1 цікавиться двома ключовими гравцями Чорноморця: джерело розкрило подробиці

Переглядів 1505
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
3 голоси
Дніпро-1 цікавиться двома ключовими гравцями Чорноморця: джерело розкрило подробиці
Даниїл Алефіренко, Максим Брагару та Микита Кравченко. Фото: Чорноморець
Дніпро-1 вже цього літа може підсилитися двома молодими гравцями одеського Чорноморця. Про це повідомляє телеграм-канал Все про український футбол.

Джерело пише про інтерес Дніпра-1 до двох талантів Чорноморця: півзахисника Максима Брагару та оборонця Володимира Салюка.

Дніпровський клуб планує вступити в переговорний процес, щоб вже в літнє трансферне вікно Брагару та Салюк стали гравцями команди Олександра Кучера. Згідно з джерелом, представники Дніпра-1 вже переглядали обох гравців і були задоволені побаченим.

Володимир Салюк та Владислав Ванат. Фото: Динамо

Для 20 річного захисника Чорноморця Салюка цей сезон став першим в УПЛ. За одеситів Володимир зіграв у 24 матчах, в яких забив один гол та віддав одну гольову передачу. Салюк універсал, який може зіграти на будь-якій позиції у захисті, але номінально є саме центральним захисником. Портал Transfermarkt оцінює захисника у 200 тисяч євро.

Брагару є одним з ключових атакувальних гравців Григорчука. Цього сезону Максим провів 25 матчів у чемпіонаті України, в яких двічі відзначався забитими голами. Трансферна вартість Брагару оцінюється порталом Transfermarkt у 400 тисяч євро.