Дніпро-1 цікавиться легіонером Копенгагена: пояснюємо, які є ризики трансферу даного форварда

Переглядів 917
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2 голоси
Дніпро-1 цікавиться легіонером Копенгагена: пояснюємо, які є ризики трансферу даного форварда
Акінкунмі Амоо та Олександр Кучер. Колаж «Український футбол»
Срібний призер УПЛ минулого сезону має намір посилити атакувальну ланку маловідомим нігерійським нападником Акінкунмі Амоо. Представники Дніпра-1 вже розпочали переговори.

Дніпро-1 продовжує активність на трансферному ринку, сподіваючись максимально посилитися перед дебютом клубу в Лізі Чемпіонів.

Черговим новобранцем команди Олександра Кучера може стати чинний форвард Копенгагена Акінкунмі Амоо. Повідомляє Fcdnipro.com, додаючи, що датські ЗМІ відкрито критикують нігерійця.

У вересні 2022 року Амоо отримав травму коліна і з того часу не зіграв за Копенгаген жодної офіційної гри й навіть не тренувався з командою. Останній факт викликає занепокоєння, бо є питання щодо дисципліни нігерійця.

Відомо також, що днями Амоо вже був на оглядинах в кіпрській Омонії, але, скоріш за все враження не справив. 

Тим неменше, наші колеги з Данії інформують, що представники Дніпра-1 вже зв'язалися з Копенгагеном, пропонуючи взяти гравця в оренду з опцією повноцінного трансферу в майбутньому.

  • Копенгаген купив нігерійця Амоо у шведського Хаммарбю за 3 мільйони євро в січні минулого року.
  • За Хаммарбю Амоо відіграв 23 поєдинки: забив чотири голи.
  • Вже 25 липня на підопічних Олександра Кучера очікує перша гра Другого кваліфікаційного раунлу Ліги чемпіонів проти грецького Панатінаїкоса.
  • Умовно домашня гря Дніпра-1, яку приматиме стадіон у словацькому місті Кошице, розпочнеться о 21:00 за київським часом.