«Дніпро-1 мене розчарував»: журналіст виніс вердикт команді Кучера, пояснивши своє невдоволення

Переглядів 1711
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
3 голоси
«Дніпро-1 мене розчарував»: журналіст виніс вердикт команді Кучера, пояснивши своє невдоволення
Олександр Кучер. Фото: СК Дніпро-1
Відомий журналіст Сергій Болотніков розкритикував віцечемпіона України СК Дніпро-1 за гру в матчі проти дебютанта УПЛ – житомирського Полісся (2:1).

У неділю, 6 серпня, Дніпро-1 переміг Полісся в рамках другого туру чемпіонату України з рахунком 2:1.

Житомирський клуб вже з 20-ї хвилини грав у меншості, оскільки пряму червону картку за грубий фол проти Домінго Бланко отримав Богдан Кушніренко.

Журналіст Сергій Болотніков залишився розчарованим грою команди Олександра Кучера та нездатністю знайти заміну для Артема Довбика, який перейшов у Жирону.

«Дніпро-1 мене розчарував. Я думав, коли команда гратиме проти Полісся в більшості, то ми щось цікавіше побачимо. Вони не знали, що робити без Довбика.

На його позицію вийшов Третьяков, який постійно опускався глибше та шукав м'яча і ніяк себе особливо не проявив. Ківінда – це цікавіше, гостріше, але цьому пацану всього 18 років. Навряд чи він зараз буде основним».

Болотніков переконаний, що Дніпро-1 не зможе повторити успіх минулого сезону та завоювати срібні медалі чемпіонату.

«Я для себе точно визначив, що Дніпро-1 не потрапить у топ-2 цього сезону. Мені здається, якщо вони зараз когось знайдуть на позицію форварда, то все одно це не буде рівноцінною заміною для Довбика», – сказав Болотніков у на ютуб-каналі КДК.

  • Довбик у сезоні 2022/23 провів за Дніпро-1 39 матчів, забив 29 голів, оформив вісім асистів та став найкращим бомбардиром чемпіонату України.
  • Дніпро-1 зіграє свій наступний матч проти Славії у четвер, 10 серпня, у третьому раунді кваліфікації до Ліги Європи, а у неділю, 13 серпня, зустрінеться із Минаєм в УПЛ.
  • Полісся у суботу, 12 серпня, прийматиме львівський Рух в рамках УПЛ.