«Дніпро-1 поважає АЗ, але не боїться»: асистент Кучера розповів про підготовку до старту в Лізі конференцій

Переглядів 1043
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
0 голосів
«Дніпро-1 поважає АЗ, але не боїться»: асистент Кучера розповів про підготовку до старту в Лізі конференцій
Валерій Городов. Фото: СК Дніпро-1
Тренер Дніпра-1 Валерій Городов поділився останніми новинами з табору української команди напередодні матчу проти АЗ в рамках першого туру Ліги конференцій.

Український дебютант турніру прагне добре себе проявити на фоні постійного учасника єврокубків. Тренер переконаний, що сьогодні ввечері  команди продемонструють цікавий футбол.

«Ми знаємо, що АЗ має великий досвід таких матчів. Вони практично кожного року грають у єврокубках. Ми знаємо, що вони люблять позиційні атаки і тримати м’яч, мають гарний атакувальний потенціал. Для нас буде важка гра, тому що наша команда тільки формується і не має такого досвіду. Ми поважаємо АЗ, але не боїмося».

Тренер Дніпра-1 не залишив поза увагою стан гравців, які під час війни розпочали новий сезон в УПЛ та готуються до першого єврокубкового матчу.

«Чи впливає війна на футболістів? Все впливає. Це дуже тяжко. Ми не дома, хтось без родини. Це дуже тяжко», – цитує тренера клубний сайт Дніпра-1.

 
 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений SC Dnipro-1 official 🇺🇦 (@scdnipro1)

8 вересня Дніпро-1 стартує в ЛК матчем проти АЗ, який проходитиме у словацькому Кошице. Сьогоднішній матч розпочнеться о 22:00. Пропонуємо ознайомитися з анонсом «УФ» першого матчу Дніпра-1 у Лізі конференцій за посиланням.