«Дніпро-1 розглядає українського футболіста»: Циганик анонсував можливий трансфер гравця з європейським досвідом

Переглядів 15575
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
3 голоси
«Дніпро-1 розглядає українського футболіста»: Циганик анонсував можливий трансфер гравця з європейським досвідом
Ігор Циганик. Фото: Google
Коментатор та телеведучий Ігор Циганик розповів, що менеджмент Дніпра-1 в екстреному порядку шукає заміну гравцям, які залишили клуб в міжсезоння.

Ігор Циганик поділився інсайдом з табору срібного призера УПЛ сезону 2022/2023 років Дніпра-1. За інформацією коментатора, дніпряни мають намір підсилитися насамперед досвідченим захисником з досвідом гри в Європі.

«Йде пошук на проблемні позиції, зокрема лівого захисника. Наскільки мені відомо, Дніпро-1 розглядає українського футболіста. Ведуть перемовини, щоби Дніпро-1 підсилив лівий захисник полтавської Ворскли Василь Кравець – футболіст, який свого часу викликався до збірної України і пограв у Іспанії. 

Гравець достатньо кваліфікований, який може одразу закрити цю позицію. Перемовини ведуться. Побачимо, чим вони закінчаться», – сказав Циганик в ефірі своєї авторської програми Циганик LIVE.

Напередодні «Український футбол» інформував, що  срібний призер УПЛ Дніпро-1 вийшов з відпустки й оголосив про те, що команду покинуло одразу сім футболістів.

  • За підсумками сезону 2022/2023 років команда Олександра Кучера здобула срібні медалі у чемпіонаті УПЛ і вперше в історії візьме участь у розіграші Ліги чемпіонів;
  • Для виходу до грурпового раунду найпрестижнішого турніру Європи Дніпру-1 потрібно буде пройти одразу триьох суперників;
  • Дніпрянам не гарантовано місце у груповому раунді жодного з єврокубків.