Дніпро-1 візьме на перегляд двох футболістів Металіста: обидва є основними гравцями харківської команди

Переглядів 847
Дмитро Котков Дмитро Котков
2 голоси
Дніпро-1 візьме на перегляд двох футболістів Металіста: обидва є основними гравцями харківської команди
Металіст Харків. Фото: Металіст Харків
Півзахисники В'ячеслав Танковський та Євген Підлепенець, які грають за харківський Металіст, можут перейти у Дніпро-1, яке є лідером чемпіонату України.

Півзахисники харківського Металіста В'ячеслав Танковський та Євген Підлепенець будуть на перегляді в Дніпрі-1. Про це повідомляє видання FCDNIPRO.COM.

Обидва футболісти відправляться з дніпровською командою на збір. Поки що мова тільки про перегляд, після якого буде прийняте рішення щодо їх подальшої долі.

24-річний Підлепенець у поточному сезоні зіграв 14 матчів за харківську команду. В його активі два голи та дві результативні передачі. 27-річний Танковський взяв участь у 14 матчах.

Танковський до Металіста грав за донецький Шахтар, луганську Зорю, Маріуполь та київський Арсенал. Підлепенець раніше виступав за МФК Металург Запоріжжя та іспанське Депортіво Фабріль.

За підсумками першої частини сезону харківський Металіст з 16 очками посідає 11 місце в турнірній таблиці Прем’єр-ліги України. У свою чергу, Дніпро-1 з 35 балами в активі розташувався на першому місці, випереджаючи донецький Шахтар та київське Динамо на п’ять балів.

X